Modalitati de Plata

La noi pe site ai la dispozitie metode de plata variate si sigure:

***Plata cu card bancar - un mijloc simplu, rapid si securizat

Poti alege plata online, SECURIZATA, direct pe site, prin card bancar la plasarea comenzii. In aceasta situatie, vei fi redirectionat catre pagina de validare a procesatorului de plati MobilPay (Netopia) pentru efectuarea platii.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (Mastercard și Maestro) dacă au cod de securitate CVV2 sau CVC2 format, de regulă, din 3 cifre regăsite pe spatele cardului.

http://www.MobilPay.ro

***Transfer bancar

Dintre optiunile de plata pe care ti le punem la dispozitie poti alege si varianta efectuarii platii prin transfer bancar. In aceasta situatie, comanda va fi predata spre livrare numai in momentul incasarii contravalorii ei. Aceasta varianta de plata poate intarzia livrarea in functie de timpul procesarii platii.

Procedura este următoarea : După plasarea comenzii, veți primi prin email detaliile de plată. In aceasta situatie, comanda va fi predata spre livrare numai in momentul incasarii contravalorii ei. Aceasta varianta de plata poate intarzia livrarea in functie de timpul procesarii platii.

Întrucât există riscul epuizării stocurilor pentru produsele alese, vă rugăm să efectuaţi viramentul cât de curând posibil.

***Plata Ramburs

Poti plati ramburs: numerar/cash curierului in momentul livrarii produsului si primesti in schimb o chitanta, ca dovada a platii.