• -35%

Servetelele umede SNEAKERS pentru curatare incaltaminte, SIRETILA, pachet cu 30 de servetele

28,99 lei
18,84 lei Salveaza 35%
Pretul de vanzare este cel mai mic. Pretul taiat reprezinta PRP (Pret Recomandat de Producator)

CURĂȚARE SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ

Pachetul contine 30 de servetele umezite excesiv, cu 2 fete : una neteda pentru curatare obisnuita si una texturata pentru urme mai dificile.

Nu necesită tamponare, nu lasă nicio urmă și durează doar un minut pentru a-ți curăța pantofii.

Contine un mix de ingrediente active care ajuta la : decontaminare, penetrare rapida si curatare profunda.

 * Desi ingredientele sunt sigure, se recomanda testarea pe o suprafata mica si ascunsa inainte de utilizare.

Mai jos gasiti si descrierea completa.

Cantitate
In stoc.

Servetelele umede pentru incaltaminte sunt special concepute pentru curatarea murdariei, ingrijirea si intretinerea incaltamintei indiferent de culoare.

Acestea pot fi folosite si pentru alte tipuri de obiecte cum ar fi: geanta, portofel, imbracaminte, tapiterie, etc. 

Pachetul contine 30 de servetele umezite excesiv, cu 2 fete : una neteda pentru curatare obisnuita si una texturata pentru urme mai dificile.

Desi ingredientele sunt sigure, se recomanda testarea pe o suprafata mica si ascunsa inainte de utilizare.

Contine un mix de ingrediente active care ajuta la : decontaminare, penetrare rapida si curatare profunda.

CURĂȚARE SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ: Nu necesită tamponare, nu lasă nicio urmă și durează doar un minut pentru a-ți curăța pantofii.

Functioneaza excelent cu orice incaltaminte, inclusiv tenisi, adidasi, pantofi, papuci, sandale, ghete, bocanci si cizme.

 După folosire, stergerea cu un șervețel uscat asigura o înlăturare mai bună a murdăriei și o uscare mai rapidă.

* Nu contine chimicale aspre care sa ranesca pielea. Din acest motiv necesita si aplicarea unei presiuni moderate in timpul curatarii. Nu curata chiar singure :)

* Inchideti imediat pentru a pastra umiditatea in pachet.

* Tineti departe de razele soarelui si caldura.

* Tineti departe de copii pentru a evita o utilizare gresita.

Ingrediente: Apa purificata, APG, Propylene Glicol, PE6400, CO-40, 2-phenoxyethanol, Cetylpyridinium chlorid

 APG   este un surfactant neionic de înaltă performanță, fabricat din materii prime regenerabile. Oferă o detergenție excelentă, stabilitate ridicată la alcalii și ecotoxicitate superioară. Poate fi utilizat pe scară largă în detergenții de îngrijire personală și de uz casnic, cum ar fi șampon, gel de spălat, produse de curățare universale, lichid de spălat vase, detergent de rufe și dezinfectant pentru mâini.

 Propylene Glycol  este un dizolvant care se găsește și în cosmetice, pastă de dinți, alimente. Propylene Glycol este folosit în produsele noastre pentru a ajuta la asigurarea distribuției uniforme a ingredientelor în produs, potențându-i acțiunea. De asemenea, se foloseste ca dezodorizant, ca agent de curățare, adică „surfactant” care îndepărtează murdăria, ca agent de înmuiere sau ca agent de transport care facilitează întinderea produsului pe o suprafață. În anumite produse, propylene glycol acționează ca produs de hidratare, contribuind la împiedicarea uscării unui produs sau a unei suprafețe, precum pielea, reținând umezeala. Astfel materialul devine mai moale și mai maleabil.

 PE 6400  este un agent de impregnare si umectare eficient și cu spumă redusă. Este folosit în principal în procesul de curățare a mașinilor si a vaselor în sectoarele lactatelor, fabricilor de bere și băuturilor răcoritoare, de exemplu. Poate fi folosit la clătire pentru a face apa să curgă mai repede și pentru a-și îmbunătăți finisajul din sticlă și ceramică. Poate distruge emulsiile de petrol brut.

 CO-40  este un etoxilat de ulei de ricin folosit ca agent de lubrifiere și emulsionare. Este utilizat în produse de baie și duș, îngrijire a frumuseții, bărbierit și produse de îngrijire personală și a pielii.

 Fenoxietanol (Phenoxyethanol) este un compus organic, un eter aromatic, fiind utilizat ca agent bacteriostatic. Este utilizat pe post de conservant, în produse farmaceutice, cosmetice și lubrifianți, dar  si ca fixator de parfum, insecticid, antiseptic, solvent.

 Clorura de cetilpiridiniu (CPC)  este un agent antimicrobian bine-cunoscut, cu spectru larg, utilizat si în apa de gura si clătirile bucale fără prescripție medicală pentru a promova sănătatea gingivala. 

 

SERV30
441 Produse